Skip to content

Almanak lustrum E.S.R. Thêta

E.S.R. Thêta

Almanak 2015-2020

Met mijn commissie heb ik een 360 pagina tellend boek gemaakt. Het boek bevat mooie woorden van de burgemeester en andere instanties waar Thêta mee samenwerkt. Deze almanak zoomt in op de afgelopen 5 jaar. Deze 5 jaar vormen het lustrum BlIXem, met deze almanak als Donderslag. De donderslag die nog narommelt en iedereen laat zien wat het effect is van BlIXem.

Mijn functie binnen de commissie was commissaris interne- en externe betrekkingen. Dit betekent dat ik contact heb gelegd met iedereen die een stuk kon insturen voor onze almanak. Ook heb ik in Adobe InDesign het smoelenboek geautomatiseerd. Dit is een ledenlijst met foto’s, studies en namen van alle personen die tussen 2015 en 2020 lid waren.

Door het maken van deze almanak, met deze commissie ben ik gegroeid in het professioneel samenwerken met een team. Dankzij de voorzitter, die ervaring had in het bestuur van de vereniging, was er veel structuur in de commissie. Er werd veel initiatief en werk van je verwacht. 

Alle beetjes die ik als lid extra zou doen, maakt het lustrum boek nog mooier en completer. We hebben anderhalf jaar lang gepoogd zo veel mogelijk creatieve elementen in het boek te krijgen. Zo zit er bijvoorbeeld in de commissiefoto (hierboven) een verwijzing naar alle voorgaande lustrum thema’s en zo is er een prachtige uitvouwbare tijdlijn gekomen met de historie van de vereniging.

Aangezien onze almanak werd gepubliceerd op 8 oktober 2020, midden in een pandemie zou de onthulling digitaal plaatsvinden. Voor deze gelegenheid heb ik onderstaande video gemonteerd met foto’s uit het boek en de stemmen van de voorzitters van de afgelopen jaren.